TURISTIK KLASTERLARNING ASOSIY XUSUSIYATLARI VA RAQOBATGA TA`SIRI - O`runboyeva Sotima (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya . Mazkur maqolada turistik klasterlarning asosiy xususiyatlari va ularning raqobatga ta`siri ko`rib chiqilgan va marketing sohasini bilan tursitik klasterlar bilan birgalikda yuritish uchun taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan