UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA INGLIZ TILI DARSLARIDA KOMMUNIKATIV YONDASHUVNING AHAMIYATI VA SAMARADORLIGI - Abdujalilova Malohat Mansur Qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida ingliz tili o‘qitish jarayonida kommunikativ yondashuvdan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari, uning o‘quvchilar nutqiy kompetensiyasini shakllantirishdagi o‘rni hamda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi hamkorlikka ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada interaktiv mashg‘ulotlar samaradorligi, motivatsiyani oshirish usullari va kommunikativ metodni milliy ta’lim tizimiga integratsiya qilish imkoniyatlari yoritilgan.