MARKAZIY ASAB TIZIMINING TUZILISHI, AHAMIYATI VA KASALLIKLARI - Т.Т.Аbdusamatov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada markaziy nerv sistemasining tuzilishi, ahamiyati va kasalliklari haqida ma’lumotlar berilgan.