KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Bozorova Sevara Namoz qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Korrupsiya davlat boshqaruvi va iqtisodiyotning rivojlanishiga salbiy ta’sir ko‘rsatadigan jiddiy muammolardan biridir. Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashda dolzarb bo‘lgan muammolar, ular sabab bo‘layotgan salbiy oqibatlar va samarali yechimlar muhokama qilinadi. Ushbu tahlillar orqali jamiyatda halollik madaniyatini rivojlantirish va shaffof boshqaruvni ta’minlashning dolzarbligi yoritiladi.