TA’LIMDA O’Z-O’ZINI BAHOLASH VA O’ZARO BAHOLASH JARAYONLARINI RAQAMLASHTIRISHNING USULLARI VA AFZALLIKLARI - Ergashev Bobomurod Eshbo’ri o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ta’limda o’z-o’zini baholash va o’zaro baholash jarayonlarini raqamlashtirishning usullari va afzalliklariga bag’ishlangan. Unda raqamli platformalar, mobil ilovalar va maxsus dasturiy ta’minotlardan foydalanish orqali o‘quvchilarning o‘z o‘rganish natijalarini mustaqil tahlil qilishi va bir-birini baholashi uchun sharoit yaratish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Raqamli vositalarning bu jarayonlarni yanada shaffof, ob’yektiv va samarali qilishdagi o‘rni tahlil qilinadi.