TDYUDA DUAL TA’LIM VA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Avliyoqulov Bekmirza Bektemirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2025-yil 26-noyabrdagi PF–232-son Farmoni hamda 2026-yil 5-yanvardagi PQ-1-son Qarori doirasida Toshkent davlat yuridik universiteti (TDYU) jamoasi tomonidan amalga oshirilayotgan kompleks chora-tadbirlar tahlil qilinadi. Maqolada dual ta’lim tizimining huquqiy va amaliy asoslari, nazariya va amaliyot integratsiyasini ta’minlashning zamonaviy mexanizmlari hamda kadrlar tayyorlash sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni yoritilgan.