YENGIL SANOAT SOHASIDA MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Egamova Dilfuza Ikramovna; Burhonova Sevinch Vahob qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yengil sanoat yo‘nalishida mutaxassislar tayyorlashning zamonaviy usullari, kasbiy ta’lim tizimida amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati hamda kompetensiyaviy yondashuvning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, rus tilining kasbiy kommunikatsiya vositasi sifatidagi ahamiyati yoritiladi.