QISHLAB CHIQQAN ASALARILARNI ALMASHTIRISH VA PARVARISHLASHNI O‘RGANISH - G’aniyev Yusufkabir Olimovich; Yaxshiyev Mirzohid Abdurahmonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishlab chiqqan asalarilarni almashtirish va parvarishlashni o‘rganish haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.