GAZ TAQSIMLASH MEXANIZMI - Saydullayev Qahramon Kenjayevich; Hasanov Rasuljon Rahimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gaz taqsimlash mexanizmi vazifasi,gaz taqsimlash mexanizmi tuzilishi,gaz taqsimlash mexanizmi ishlash prinsipi haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.