AVTOMOBIL KUZOVGA GURUNTOVKA SEPISH - Borataliyev Baxtiyorjon Rahimovich; Husanov Dilmurodjon Abduraxmonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lak bo‘yoqlar tarkiblari, kuzov va kabinalarni yig‘ish hamda bo`yash, agresiv muhitga chidamli bo‘yoqlar haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.