ELEKTRON TA’LIM RESURSLARINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Mag'ripova Moxinur Jaxongir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Hozirgi kunda elektron ta’lim resurslari ta’lim jarayonining ajralmas qismiga aylangan. Ular o‘quvchilarga va o‘qituvchilarga zamonaviy texnologiyalar yordamida bilim olish va ta’lim berish imkoniyatlarini taqdim etadi. Elektron ta‘lim resurslari, masalan, onlayn kurslar, videodarslar, interaktiv dasturlar va mobil ilovalar, ta’lim jarayonini yanada samarali va qulay qilishga yordam beradi.