TEXNOLOGIK TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARIGA INGLIZ TILI DARSLARINI O‘QITISH TEXNOLOGIYASI - Adambayev Umidbek Jumanazar o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo‘nalishi talabalariga ingliz tilini o‘qitishning zamonaviy metodlari, pedagogik texnologiyalari va xorijiy tilni kasbiy faoliyat bilan integratsiya qilish masalalari atroflicha tahlil qilingan. Tadqiqotda talabalarning texnik lug‘at boyligini oshirish, muhandislik va texnologik jarayonlarni ingliz tilida bayon etish hamda kommunikativ kompetensiyalarni rivojlantirish bo‘yicha metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan. Shuningdek, AKT va loyihaviy ta’lim usullarining samaradorligi ilmiy jihatdan yoritilgan.