NEMISCHA MAQOLLARNING O’ZBEKCHA TARJIMASI - Eshonqulova Mo’tabarhon Tajiboevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Anatatsiya Ushbu maqolada xalq o’zaki ijodining bir qismi bolgan, maqol va matallarning o’zbek tiliga tarjima qilish hususiyatlari to’g’risida mushohada yuritilgan.