JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA PROFILAYLING INSTITUTINING KONSTITUTSIYAVIY CHEGARALARI VA HUQUQIY MEXANIZMLARI - Bahriddin G‘iyosov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlash jarayonida profilayling institutidan foydalanishning konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari, uning qo‘llanish chegaralari hamda inson huquq va erkinliklarini ta’minlash bilan bog‘liq masalalar tahlil qilinган.