PROFAYLINGDAN FOYDALANISHDA SHAXSIY HAYOT DAXLSIZLIGINI TA’MINLASHNING KONSTITUTSIYAVIY KAFOLATLARI - Bahriddin G‘iyosov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlash jarayonida profayling usulidan foydalanishning konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari hamda uning shaxsiy hayot daxlsizligi bilan bog‘liq jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, profaylingni qo‘llash jarayonida insonning shaxsiy hayoti, shaxsiy ma’lumotlari va boshqa konstitutsiyaviy huquqlarini himoya qilish masalalari ilmiy-nazariy hamda amaliy nuqtai nazardan o‘rganilgan.