IJTIMOIY TARMOQLAR ASRIDA YOSHLARDAGI POETIK QARASHLAR VA BADIIY TAJRIBALAR - Adhamova Mohlaroy Nodirbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada ijtimoiy tarmoqlar davrida yosh ijodkorlarning poetik qarashlari, badiiy izlanishlari va raqamli muhitdagi ijodiy faolligi tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar tez sur’atlar bilan rivojlanayotgan hozirgi davrda adabiyot ham shakl va mazmun jihatidan o‘zgarib bormoqda. Yosh shoirlar ijtimoiy tarmoqlar orqali o‘z ijod mahsullarini keng auditoriyaga taqdim etishmoqda, bu esa zamonaviy she’riyatda yangi yo‘nalish va uslublarning shakllanishiga olib kelmoqda.