JINOYAT PROTSESSIDA RAQAMLI DALILLARNING HUQUQIY MAQOMI: MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - S.Yusupov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy jinoyat protsessida raqamli dalillar, xususan, skrinshotlar, audio va video xabarlarni dalil sifatida tan olishning huquqiy muammolari tahlil qilinadi. Muallif raqamli ma’lumotlarning o‘ziga xos xususiyatlarini hisobga olgan holda, amaldagi Jinoyat-protsessual kodeksiga kiritilishi lozim bo‘lgan o‘zgartirishlar bo‘yicha takliflar beradi.