AVTOMOBILLARNI TASHISH VA VAQTINCHA SAQLASH UCHUN PLATFORMALAR - Xidirnazarov Samandar Gulyam o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada hozirgi kunda avtomobillarni tashish va ularni saqlash uchun vagonlarga platforma vagonlarga o‘rnatiladigan va platforma vagonlardan olib tashish va saqlash bilan shug‘ullanuvchi logistik markazlarda avtomobillar saqlanib turuvchi ochiq turdagi platformalarni ishlab chiqish muhokama qilinadi.