BOSHLANG’ICH FUNKSIYA - Jumayeva Hurmatoy Xolmurotovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich funksiya tushunchasi, ularning matematika fanidagi o’rni, ta’riflari, boshlang’ich funksiyani topishga doir misollar va ularning yechilish usullari keltirilgan.