NO-TILL TEXNOLOGIYASI: TUPROQ UNUMDORLIGINI TIKLASHNING INNOVATSION YO‘LI - Temirkulova Nargiza Maminjanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Bugungi kunda qishloq xo‘jaligida resurslardan samarali foydalanish, tuproq unumdorligini saqlash va ekologik muammolarni kamaytirish dolzarb vazifalardan biri hisoblanadi. Shu nuqtai nazardan No-till texnologiyasi va unga mos seyalkalarning ahamiyati tobora ortib bormoqda.