BOLALARDAGI AGRESSIV XATTI-HARAKATLAR SHAKLLANISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Ro'ziyeva Sarvinoz Ilhomovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda agressiv xatti-harakatlarning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, ularning shakllanish jarayoni hamda oldini olish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bolalar xulqiga ta’siri tahlil qilinadi.