ZAMONAVIY AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB O‘ QITUVCHI PROFESSIONAL KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Egamberdiyeva Gulzoda; Umnov D.G (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) ta’lim sifatini oshirish va pedagoglarning kasbiy mahoratini takomillashtirishdagi roli tahlil qilinadi. Ta’ lim jarayonida raqamli texnologiyalar, onlayn platformalar va interaktiv vositalardan samarali foydalanish o‘qituvchining pedagogik mahoratini oshirish, dars jarayonini yanada qiziqarli va samarali tashkil etish imkonini yaratadi.