ELEKTROMOBILLARNING TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH JARAYONIDA QO‘LLANILADIGAN TEXNIK VA TEXNOLOGIK JARAYONLARNI ANIQLASH - Esonboyev Behzodbek Murodjon o‘g‘li; Inoyatxodjaev Jamshid Shuxratullaevich,; Yusupov Sarvarbek Sodiqovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada elektromobillarning texnik ekspluatatsiyasi jarayonida texnik xizmat ko‘rsatish (TXK) tizimining o‘ziga xos xususiyatlari, qo‘llaniladigan texnik vositalar hamda texnologik jarayonlar tahlil qilinadi. Elektromobillar uchun xizmat ko‘rsatishning an’anaviy transport vositalaridan farqli jihatlari asoslab beriladi hamda texnik xizmat ko‘rsatish jarayonlarini optimallashtirish yo‘nalishlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijasida elektromobillar uchun TXK jarayonlarining tizimli modeli taklif etiladi.