NUTQ ODOBI - Rasulova Rahnamo Mo‘minjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada nutq odobining mazmuni, uning inson tarbiyasi va jamiyat hayotidagi ahamiyati yoritiladi. Nutq madaniyati insonning ma’naviy darajasini ko‘rsatadigan muhim omillardan biri ekanligi, odobli nutq orqali insonlar o‘rtasida hurmat va samimiylik mustahkamlanishi haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, nutq odobining oilada va ta’lim muassasalarida shakllanishi ham muhimligi ta’kidlanadi.