STEAM TA’LIM KONSEPSIYASI ASOSIDA BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING IJODIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHDA REFLEKSIV YONDASHUV SAMARADORLIGI - Xalilova Barno Toirovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada STEAM ta’lim konsepsiyasi asosida bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining ijodiy kompetentligini rivojlantirishda refleksiv yondashuvning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Mavzuning dolzarbligi zamonaviy ta’limda bo‘lajak o‘qituvchidan faqat metodik bilim emas, balki integrativ fikrlash, muammoga noodatiy yechim topish, o‘z tajribasini tahlil qilish, darsni qayta loyihalash va ta’limiy qarorlarni asoslash kabi sifatlar talab etilishi bilan belgilanadi.