ISTE’MOL SAVATCHASI VA YASHASH UCHUN ZARUR MIQDOR KO’RSATGICHLARI TAHLILI - Tursunaliev Abror; Toshpo'latov Abduqodir; Maxmudov Abdulxamid (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada MDH mamlakatlaridagi iste’mol savatchasi va yashash uchun zarur miqdor ko’rsatgichlari chuqur tahlil qilinadi va MDH mamlakatlarida yashash uchun zarur bo’lgan miqdor ko’rsatgichlari, iqtisodiy sharoitlar va aholi daromadlari bilan bog’liq ravishda ko’rib chiqiladi. Shu bilan birga iste’mol savatchasi va zarur miqdor ko’rsatgichlarini yaxshilash uchun tavsiyalarni ham o’z ichiga oladi.