QORAQOLPOG’STONDAGI OROL DENGIZI SABABLI KELIB CHIQADIGAN EKOLOGIK MUOMMALAR KONTEKSTIDA FIZIK HODISALARNI TUSHINTIRISHDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Abjaliev S; Omarova Z (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada Orol dengizining qurishi natijasida Qoraqalpog‘istonda yuzaga kelgan ekologik muammolar asosida fizik hodisalarni o‘qitishda multimedia texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi. Ushbu yondashuv o‘quvchilarning bilimini oshirish va ekologik tafakkurini rivojlantirishga xizmat qiladi.