MULOQOT KOʻNIKMALARINING SHAKLLANISHI HAMDA SHAXSLARARO MUNOSABATLAR - Bektemirova Na'munaxon Abduvoxidovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada inson hayotida muloqotning ahamiyati, uning qanday shakllanishi va odamlar o‘rtasidagi munosabatlarga ta’siri haqida so‘z yuritiladi.