АҲОЛИ ВА ҲУДУДЛАРНИ ФАВҚУЛОДДА ВАЗИЯТЛАРДАН МУҲОФАЗА ҚИЛИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ ВА ХОРИЖИЙ МАМЛАКАТЛАР ТАЖРИБАСИ. - Очилова Нурбиби Райимовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотацияси. Фавқулодда вазиятлар оқибатларини иқтисодий-ижтимоий баҳолаш келтирилган. Ўзбекистон Республикаси қонунларида фавқулодда вазиятлардан муҳофазаси қилиш тадбирларини молиявий-иқтисодий бошқаришни тартибга солувчи қоидалари, етакчи хорижий мамлакатлар тажрибаси ёритилган.