TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Mamatkodirov Maxammadali Mamatisakovich; Shaxzodaxon Xomidova Ismoiljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada turizm sohasini rivojlantirishda raqamli texnologiyalarning roli ilmiy asosda tahlil qilinadi. Xususan, raqamli transformatsiya, sun’iy intellekt, onlayn platformalar va raqamli marketing vositalarining turizm industriyasiga ta’siri statistik ma’lumotlar asosida yoritiladi. Shuningdek, sohaga oid muammolar va istiqbolli yo‘nalishlar aniqlanadi.