BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MUSIQIY IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Raxmonberdiyeva S.M. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijodkorlik – faoliyatining inson ongida oliy tarzda paydo bo‘lishi, uning bunyodkorlik faoliyati bilan belgilanishi, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining musiqiy qobiliyatlarini shakllantirish omillari, musiqiy ijodiy jarayoni tashkil etish hamda musiqa darslarida o‘quvchilar ijodkorlik faoliyatini oshirish usullar haqida bayon etilgan.