NUROBOD TUMANIDAGI BA’ZI OYKONIMLAR HAQIDA - Sevara Suyunova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada Nurobod tumanidagi ba’zi oykonimlarning leksik- semantik xususiyatlari hamda ularning o’zgartirilishi va uning sabab-oqibatlari haqida ayrim mulohazalar bayon qilingan.