ЖАМОАТ ТАРТИБИГА ҚАРШИ ЖИНОЯТЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ ЖИНОЯТ-ПРОЦЕССУАЛ ЖИҲАТЛАРИ - Astanov Shaxzod Shoyimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Ушбу мақолада жамоат тартибига қарши жиноятларни олдини олишнинг жиноят-процессуал асослари, суриштирув ва дастлабки тергов органларининг бу борадаги ваколатлари ҳамда қонунчиликни такомиллаштириш масалалари таҳлил қилинади.