MA’NAVIYAT VA MADANIYAT O’RTASIDAGI BOG’LIQLIK - Samatov X.U; Oxunov Ravshanbek Farxodjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola ma’naviyat va madaniyat o’rtasidagi bog’liqlikni tahlil qiladi. Ma’naviyat insoniyatning ruhiy va axloqiy asoslarini belgilasa, madaniyat esa ularning ifodalanish shakllarini ko’rsatadi. Ushbu ikki tushuncha o’rtasidagi o’zaro munosabatlar ijtimoiy hayotda muhim ahamiyatga ega.