“SIROJ UL-MUSLIMIN” ASARINING NASHRLARI XUSUSIDA - Hamrayeva Nargiza Hasan qizi; Muqumova Dilafruz (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Siroj ul-muslimin” asarining hozirgacha nashr qilingan nusxalari, ularning tayyorlanish tamoyillari va matniy xususiyatlari tahlil qilinadi. Turli yillardagi nashrlar o‘rtasidagi farqlar hamda matnga kiritilgan o‘zgarishlar asosida asarning ilmiy ahamiyati yoritiladi. Tadqiqot “Siroj ul-muslimin” asari nusxalarini o‘rganish va baholashda muhim manba bo‘lib xizmat qiladi.