КИЧИК БИЗНЕС ВА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИККА АСОСЛАНГАН ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИНИНГ ИНСТИТУЦИОНАЛ АСОСЛАРИ - Рзаева Гульзира Камаловна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Бозор муносабатлари шароитида хизмат кўрсатиш соҳаси билан боғлиқ кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик фаолиятининг иқтисодиётда тутган ўрни тобора ошиб бормоқда. Ушбу соҳа иқтисодиётимиз юксалиши учун замин яратиш билан бир қаторда мамлакатимиз учун ниҳоятда муҳим бўлган бандлик муаммосини ва аҳоли даромадларини ҳал этишда катта аҳамиятга эга.