ZAMONAVIY DARSNI TASHKIL ETISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Saidaxmedova Guliraʼno. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
O‘zbek tilida: Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagogik texnologiyalarning o‘rni, dars samaradorligini oshirishdagi ahamiyati va interfaol metodlardan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi kommunikatsiyani yangi bosqichga olib chiqish masalalari tahlil qilingan.