O‘QUVCHILARDA FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH - Kasimova Dilfuza Bag'bekovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda fikrlash qobiliyatini shakllantirishning psixologik asoslari, uning ahamiyati hamda rivojlantirish usullari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida mustaqil va tanqidiy fikrlashni rivojlantirishning samarali yo‘llari tahlil qilingan.