TEXNOLOGIK TA’LIM DARSLARIDA METALL VA METALLMAS MATERIALLARGA ISHLOV BERISHNI O’QITISH METODIKASI - Qodirov Doniyor; Nurmatova Gulxayo Odiljonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada texnologik ta’lim jarayonida metall hamda metallmas materiallarga ishlov berishni o’rgatishning zamonaviy yondashuvlari ko’rib chigiladi. O’quvchilarning amaliy faoliyatini tashkil etish, ularda texnik tafakkur va ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirish masalalari tahlil ailinadi.Shuningdek, materiallar bilan ishlash jarayonida qo’llaniladigan metodlar va ularning samaradorligi yoritiladi.