MAJOLIS UN-NAFOIS– XV ASR KO‘ZGUSI - Avrilloyeva Aziza Abbos qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Anotatsiya. Mazkur maqolada buyuk mutafakkir Alisher Navoiy qalamiga mansub “Majolis un-nafois” ( Nafis majlislari ) asarining yaratilish tarixi va undan ko’zlangan asosiy maqsad hamda asarning o’zagini tashkil etuvchi majlislar xususida ma’lumot beriladi.