NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLARNING HUQUQLARI: XALQARO TAJRIBA VA IJTIMOIY ISH AMALIYOTI - Mirzaabdullayeva Mashxura Akmaljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nogironligi bo‘lgan shaxslarning huquqlari, ularni himoya qilishning xalqaro tajribasi hamda ijtimoiy ish amaliyotidagi yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, jamiyatda tenglik va inklyuziyani ta’minlash masalalari tahlil qilingan.