O‘QUVCHILARNING HAYOTIDA MUSIQANING O‘RNI - Ismailova Sevinch Ilhomjon qizi; Nuraliyeva Zuhra (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada barcha maktab o‘quvchilarining milliy musiqa, milliy kuy va milliy raqslarga bo’lgan qiziqishini uyg’otish va yanada oshirish, milliylik ruhida tarbiya olishi va bahramand bo’lishi, milliy kuy va qo’shiqlarni eshitish orqali zavqlanishi hamda milliy g’urur, faxr tuyg’ularini rivojlanirish va boshqa insoniy faziatlarini his-tuyg’ularini rivojlantirishda musiqa san’atiningahamiyati qanchalik kata ekanligi haqida so’z boradi.