PROFILAKTIKA INSPEKTORINING MAHALLA HUDUDIDA AHOLI O‘RTASIDAGI HUQUQBUZARLIKLARNING UMUMIY, MAXSUS VA VIKTIMOLOGIK PROFILAKTIKASINI AMALGA OSHIRISH FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Sanginmurodov Atham G‘ayratjon o‘g‘li; S.Q. Saidqulov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya (UZ) Mazkur maqolada profilaktika inspektorining mahalla hududida huquqbuzarliklarning oldini olish bo‘yicha umumiy, maxsus va viktimologik profilaktika faoliyati batafsil yoritilgan hamda ushbu faoliyatni takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.