IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN IJTIMOIY-PEDAGOGIK FAOLIYAT VAZIFALARI. - Abdugʻafforova Zumrad Sherzod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ishdaimkoniyati cheklangan bolalar bilan ishlashning nazariy, metodologik va amaliy asoslari keng yoritilgan.Inklyuziv ta’limsharoitidaijtimoiy-pedagogik faoliyatning o‘rni, ahamiyati hamdafunksional vazifalari ilmiy jihatdan tahlil qilingan.Tadqiqot davomidapedagogik diagnostika, korreksion-rivojlantiruvchi faoliyat, reabilitatsiyavaijtimoiylashuv jarayonlari chuqur o‘rganilgan.