NAVRO’Z BAYRAMINING TARIXIY ILDIZLARI - Rashidova Ra’no (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada qadimiy bayramlardan biri bo’lgan Navro’zning paydo bo’lish tarixi, turli davrlarda unga bo’lgan munosabat, Navro’z udumlari, Navoiy dostonlarida unga qanday ta’rif berilgani ochib berilgan.