MILLIY CHOLG‘U SOZLARINING YOSHLARNI TARBIYALASHDAGI AHAMIYATI - Qahramonova Klara Fazliddin qizi; Karimov Olimxo‘ja Islomovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada milliy cholg‘u sozlarining yoshlar tarbiyasidagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, milliy cholg‘ularni o‘rganish jarayoni yoshlarning ijodiy fikrlashi, musiqiy qobiliyati va madaniy merosga bo‘lgan qiziqishini rivojlantirishdagi muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi.