PSIXOLOGIYA FANINING PREDMETI, RIVOJLANISH TARIXI, SOHALARI VA TADQIQOT METODLARI - Abdurahimova Shoiraxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada psixologiya fanining tarixi va shu sohadagi olimlarning qarashlari,psixologiya fanining tarmoqlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek,fanning bugugi kundagi ahamiyati haqida ham ta’kidlab o‘tilgan.