DORIVOR O‘SIMLIKLAR ORQALI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARINI EKOLOGIK TARBIYA VA SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA YO‘NALTIRISH - Rajabaliyeva Mohichehra Bahodir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada dorivor o’simliklarning maktabgacha ta’lim tizimidagi o’rni, ularning ekologik tarbiya va sog’lom turmush tarzini shakllantirishdagi foydasi haqida so’z boradi. Bolalarga tabiatni sevdirish va ekologik ongni shakllantirishda dorivor o’simliklardan foydalanishning samarali yo’llari ko’rsatilgan.