ZAMONAVIY O’QITUVCHI QIYOFASIDA PEDOGOGIK QOBILIYATLARNING O’RNI - Oʻktambekova Ruqiyabonu (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy o’qituvchi faoliyatida pedogogik qobiliyatlarning o’rni va uning ahamiyati yoritilgan.Ta’lim sifatini oshirishda o’qituvchida pedogogik qobiliyatni shakllantirish va uni rivojlantirish imkoniyatlari haqida so’z boradi.