PHYSALIS OERUVIAN L - Lola Norqulova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Physalis peruviana L. o‘simligining botanik tavsifi, kelib chiqishi, biologik xususiyatlari, oziq-ovqat va tibbiyotdagi ahamiyati hamda uni yetishtirish texnologiyasi yoritiladi. Shuningdek, uning iqtisodiy va ekologik ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.